English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Zážitkový kurz arteterapie


ZÁŽITKOVÝ KURZ ARTETERAPIE
s certifikovanou arteterapeutkou Veronikou Kuřecovou.

 

Víte o tom, že prostřednictvím umění můžeme nejen relaxovat, ale také si pomoct s životní těžkostí? Každý zažíváme ve svém životě náročné situace a arteterapie může být jednou z možností, která nám může pomoci se s nimi vyrovnat či vypořádat. Po úspěchu otevřeného workshopu arteterapie jsme se s certifikovanou arteterapeutkou Veronikou Kuřecovou z Vymalujse.cz domluvili na další spolupráci v podobě intenzivního zážitkového kurzu arteterapie. Ten je vhodný pro každého, kdo se zajímá nejen o svůj seberozvoj a sebepoznání, ale také pro ty z vás, kdo chcete zažít něco nového a pomocí promyšlených výtvarných a kreativních aktivit nahlédnout hlouběji do svého nitra, přenastavit svou mysl, zmírnit stres, relaxovat nebo odhalit nezhojené šrámy na duši a nezpracované emoce.

 

Náplň kurzu:
Připravovaný kurz arteterapie je především postaven na zážitku, stěžejní tak bude samotná tvorba každého z účastníků. V teoretické rovině ale nahlédnete také do historie arteterapie, seznámíte se s ním, co vše se za pojmem arteterapie skrývá, jak naše fungování ovlivňuje stres a jaké relaxační, kreativní a uvolňující techniky můžeme k jeho zmírnění použít. Vyzkoušíte si také automatickou kresbu, tvorbu mandal, tzv. doodling – necílené kreslení, malování hudby a emocí, tvorbu kreativních deníků a koláží.

 

Na závěr kurzu budete mít možnost individuální konzultace nad vyhotovenými díly.

 

Po skončení kurzu obdrží každý účastník certifikát o absolvování kurzu.

 

Termíny lekcí:
Jednotlivé lekce budou probíhat vždy v pondělí 16. 1. / 23. 1. / 30. 1. / 6. 2. / 13. 2. / 27. 2. 2023 od 18.00 do 20.00 hod. ve studovně Městské knihovny Krnov.

 

Počet účastníků:
Maximální počet účastníků kurzu je 10.

 

Cena kurzu:
Cena kurzu je stanovena na 2.800 Kč. V ceně jsou zahrnuty veškeré výtvarné potřeby a pracovní materiály.

 

Přihlášení:
Zájemci se mohou přihlašovat na mruz@knihkrnov.cz. Po kontaktování budou zaslány veškeré pokyny k přihlášení a provedení platby.

 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist