English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

VU3V aneb pojďte studovat s knihovnou


📓🖊 VU3V aneb pojďte studovat s knihovnou 🖊📓

Máte kolem sebe babičku nebo děděčka, kteří by chtěli usednout zpět do školní lavice a zažít vysokoškolské studium? Právě pro ně otevíráme kurz VU3V - Virtuální Univerzita třetího věku PEF ČZU, jednu z forem celoživotního vzdělávání, kterou realizuje Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze.

Hlavním cílem VU3V je umožnit posluchačům zájmové vysokoškolské studium bez ohledu na vzdálenost od sídel vysokých škol a univerzit, ve kterých probíhá prezenční seniorské vzdělávání. Jedno z přidaných hodnot studia je sociální kontakt posluchačů.

Veškerá výuka probíhá prostřednictvím videopřednášek v knihovně a následně skládáním testů z vyslechnutého učiva prostřednictvím PC. Počítačová gramotnost ale není podmínkou, se vším rádi pomůžeme, vysvětlíme, naučíme 🙂

Tématem letního semestru 22/23 pro nové zájemce o studium budou České dějiny a jejich souvislosti II a první přednáška se uskuteční už ve středu 1. 2. 2023 od 13.00 hod. ve studovně Městské knihovny Krnov. V rámci celého semestru se bude jednat o šest přednášek. Cena kurzu je stanovena na 300 Kč.

Více informací vám rádi poskytneme osobně v knihovně v hudebním oddělení, na tel. čísle 554 610 905 nebo prostřednictvím e-mailu munclinger@knihkrnov.cz.

Budeme se těšit na nové studenty 🙂

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist