English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Týden knihoven 2017


Po celý týden bude probíhat na všech odděleních a také na pobočkách knihovny v Jiráskově ulici a v Kostelci čtenářská amnestie, kdy zapomnětliví čtenáři nebudou muset platit upomínky.

V oddělení pro děti a na pobočce Jiráskova přivítají skřítci knihovníčci letošní prvňáčky, které provedou knihovnou a seznámí je s ní. Každý prvňáček navíc dostane dárek v podobě registrace zdarma.

Na programu je také přednáška známého českého astrologa Milana Gelnara, který se návštěvníkům představí v pondělí 2. října od 18 hodin. Pro zájemce bude k dispozici přístroj pro focení Aury a čaker.

Všichni milovníci deskových her se v knihovně sejdou v pátek 6. října, aby se celou noc mohli naplno věnovat moderním deskovým hrám.

Po celý týden bude také probíhat v hudebním oddělení soutěž o audioknihu. Soutěžící budou muset uhodnout a správně přiřadit hlas ke jménu několika předních českých dabérů audioknih.

V týdnu knihoven se zastavte také na pobočku Jiráskova. Bude zde probíhat bazar knih a časopisů, malování na chodníku a v rámci besed s družinami Čtení pohádek - Pohádkové babičky čtou vnoučatům.

Vzhledem k tomu, že je akcí více, naplánovali jsme některé také na další týden:

Ve středu 11. října se zájemci mohou těšit na Literární kavárnu, která otevírá v 9. hodin.

Ve čtvrtek 12. října potěšíme všechny milovníky české historie - v knihovně proběhne setkání s jedním z nejznámějších současných českých spisovatelů Vlastimilem Vondruškou.

To zní lákavě, co říkáte? 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist