English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - Zima v přírodě


Počteníčko pro nejmenší, to je pravidelné setkávání rodičů na mateřské a rodičovské dovolené a jejich ratolestí, které v knihovně realizujeme v rámci projektu Bookstart – S knížkou do života. Ani v roce 2020 nebude v naší nabídce chybět program, který se za necelé dva roky konání těší stále větší oblibě.

První letošní setkání pojmeme tematicky k tomu, co se nám odehrává za okny. Těšit se můžete na hranou pohádku Velký sníh od Eduarda Petišky, zaměříme se také na to, jak a čím přikrmovat ptáčky v zimě – ať už na zahrádkách či na řekách a nebudou chybět ani klasické básničkové a říkadlové rozvičky a hry s pohybem. Celé setkání završí aktivity, které jsou ideální k zimnímu období. K tomu si připočítejte nejlepší knihy pro nejmenší, přátelské a přirozeně rozvíjející prostředí, didaktické hračky a spoustu kamarádů, dětí a rodičů k poznávání a vyjde vám z toho příjemně strávené dopoledne :)

Vydejte se společně s námi a společnou cestu ke čtenářství.

Registrovat se můžete zde: https://forms.gle/XfdESWGrbzkqUM2cA

Počteníčko pro nejmenší se uskuteční ve středu 29. ledna 2020 v oddělení pro děti a mládež opět ve dvou časech – 9.00 a v 10.30 hod.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist