English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - Pomoz mi, abych to dokázal sám!


Počteníčko pro nejmenší – to je program pro všechny maminky na rodičovské dovolené a jejich ratolesti, který vznikl v knihovně relativně nedávno. Zapojili jsme se totiž do mezinárodního projektu Bookstart – S knížkou do života a v rámci Počteníčka připravujeme pro nejmenší děti ve věku 0 – 3 let zábavný a naučný program, který by měl děti navést na cestu ke čtenářství a rozvíjet verbální schopnosti, představivost a poukázat na důležitost čtenářských dovedností pro sociální, rozumový a citový vývoj dítěte. Nezapomínáme ale ani na rodiče, kteří si mohou odnést návod a radu jak pracovat s knihou u takto malých dětí.

Jedno Počteníčko sotva skončilo, hned přicházíme s dalším :) Tématem toho únorového je samostatnost. Malé děti si velice rády hrají a právě prostřednictvím hry objevují svět kolem sebe. Na cestě za poznáním jsme jim průvodci, ovšem úkolem nás dospělých není dělat věci za ně, ale pomoci jim, aby je zvládly samostatně a nezávisle na nás. A přesně tohle si na dalším Počteníčku ukážeme. Nebudou chybět ani pohybové aktivity, ani klasická hraná pohádka a už vůbec ne ty nejlepší knihy pro nejmenší, přátelské a přirozeně rozvíjející prostředí, didaktické hračky, spoustu kamarádů, dětí a maminek k poznávání :)

Pojďte s námi nasměrovat vaše nejmenší ke čtenářství. Těšíme se na vás.

POZOR, POZOR!!

protože chceme, aby pro vás a vaše maličké bylo Počteníčko co nejpříjemnější a abyste si jej co nejvíce užili, rozhodli jsme se únorové setkání udělat ve dvou dopoledních časech.
V odkaze níže si prosím zvolte jeden z nabízených termínů.

https://goo.gl/forms/tunK8EPHvsxfTwQJ3

Děkujeme za pochopení a těšíme se na shledanou v knihovně :)

Počteníčko pro nejmenší se uskuteční ve středu 20. února 2019 ve dvou termínech:
9.00 – 10.00 / 10.30 – 11.30 hod. v oddělení pro děti a mládež Městské knihovny Krnov.

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist