English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Počteníčko pro nejmenší - Masopust


📖🧸👶 Počteníčko pro nejmenší - Masopust 👶🧸📖

Ani v únoru nebude v programu knihovny chybět pravidelné setkání při Počteníčku pro nejmenší, které v rámci celorepublikového projektu S knížkou do života / Bookstart připravujeme pro naše nejmenší čtenáře od narození až do tří let věku a jejich rodiče na rodičovské dovolené. Hlavním cílem všech Počteníček je poukázat na význam a důležitost čtení, čtenářství a čtenářské gramotnosti pro všestranný vývoj dětí. Jak je už zvykem, při Počteníčku nebude chybět atraktivní a interaktivní program s hranou pohádkou, zábavnými tvůrčími nebo pohybovými aktivitami a součástí bude také výběr z nových knih pro naše nejmenší čtenáře.

V letošním školním roce jsme navázali úzkou spolupráci se Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola Krnov, jejíž studenti budou pro rodiče a jejich nejmenší děti knihovnická Počteníčka připravovat a realizovat. Přijďte si tak prožít příjemné dopoledne s vašimi dětmi a podpořit také studenty SPgŠ Krnov.

Únorové Počteníčko pro nejmenší se uskuteční ve středu 15. 2. 2023 v časech 9.00 – 10.00 a následně v čase 10.30 – 11.30 v oddělení pro děti a mládež Městské knihovny Krnov.

Přihlášení je možné zde -> https://forms.gle/5DKUqiX74p9r4jfm7

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist