English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

ZÁŘÍ 2024 V KNIHOVNĚ


🍂📚📖 ZÁŘÍ V KNIHOVNĚ 📖📚🍂

Tak přesně takhle bude vypadat ZÁŘÍ u nás v knihovně. Věříme, že si z programu vyberete a my se tak s vámi budeme moci na některé z našich akcí potkat 😊 Těšíme se 🙂

➡️ Literární kavárna - workshop Ověřování informací hrou /// Tradiční komunitní setkání aktivních čtenářů nad šálkem dobré kávy a kvalitní literaturou se vrací po své prázdninové přestávce. V září setkání navštíví Jan Martínek z projektu Fakescape, který povede workshop zaměřený na ověřování informací a zlepšení schopností pro vyhodonocení jejich kvality. Účastníci workshopu se budou po jeho absolvování lépe orientovat ve světě informací, naučí se vyhýbat dezinformacím a získají kvalitní podklady pro rozhodování.

➡️ TALK SHOW Jan Pirkl uvádí - Adéla Zatloukalová a Karel Handlíř /// První krnovská talk show, do které si moderátor Jan Pirkl zve k rozhovorům zajímavé osobnosti našeho města nebo blízkého okolí, vstupuje v září do své druhé sezóny. Pozvání tentokrát přijali herečka a zpěvačka Adéla Zatloukalová a pedagogický vizionář a ředitel ZŠ Janáčkovo náměstí Karel Handlíř.

➡️ Počteníčko /0 - 3/ - Mravenec Tonda /// Hravý dopolední program na rozvoj čtenářské gramotnosti dětí předškolního věku v rámci projektu S knížkou do života. Na setkáních nechybí pohádky, říkadla, básničky, hry s pohybem a další interaktivní a tematické aktivity pro všestranný rozvoj dětí. Tentokrát nás čeká dopoledne na motivy příběhu Zuzany Pospíšilové Mravenec Tonda a další návazné mravenčí aktivity.

➡️ NOC LITERATURY 2024 v Krnově /// Literární procházka Krnovem, na které vás čeká šest zajímavých ukázek ze současné evropské literatury, šest osobností města a tři netradiční místa, která byste si s literaturou spojili jen těžko.

➡️ Cirkus zvědavosti a podivna /// Výstava ilustrací Kláry Bolfové, studentky knihovnictví a výtvarného oboru ZUŠ Krnov.

‼️ Potřebujete padnoucí obaly na učebnice? Zastavte se za námi do knihovny, kde vám je za jednotnou cenu 10 Kč obalíme.

‼️ ZMĚNA PROVOZNÍ DOBY /// V den státního svátku (so) 28. 9. 2024 má knihovna ZAVŘENO.

 

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist