English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

V knihovně si nově půjčíte audioknihy v elektronické podobě


🎧📱 📖 ČTĚTE UŠIMA 📖📱🎧

Drazí uživatelé knihovny,
ještě než se vydáte za prázdninovými dobrodružstvími, tak bychom vám chtěli dát vědět, že jsme pro vás připravili naprosto parádní dárek, kterým si můžete zpestřit letní dovolenou 😊 Díky podpory Ministerstva kultury ČR rozšiřujeme v knihovně půjčování elektronických dokumentů a vy si tak u nás můžete kromě elektronických knih půjčit nově také ELEKTRONICKÉ AUDIOKNIHY! K 17 tisícům e-knih tak v našem katalogu právě teď přibyla téměř tisícovka e-audioknih, která je vám plně k dispozici 🙂

📍 A jak to vlastně celé funguje?

Pokud jste pravidelnými čtenáři e-knih, pro vás se v podstatě nic nemění, jen si v aplikaci Palmknihy budete více všímat záložky audioknihy 🙂
 

📍 Pro ty z vás, kteří byste se chtěli do poslouchání e-audioknih ponořit hlouběji máme jednoduchý návod:

>>> Staňte se registrovaným uživatelem knihovny 🙂
>>> Při registraci v knihovně uveďte e-mailovou adresu, kterou použijete také při registraci na Palmknihy. E-mailovou adresu můžete také ve svém čtenářském kontě doplnit / upravit zpětně.
>>> Stáhněte si aplikaci Palmknihy dostupnou v Google Play nebo AppStore.

 

📍 Jak si vypůjčit e-audioknihu?

>>> Navštivte katalog.knihkrnov.cz a přihlaste se do svého čtenářského konta. Nemáte-li registraci v našem online katalogu, zaregistrujte se. Registrujte se také na stránkách Palmknihy.cz nebo přímo v aplikaci Palmknihy. Je nutné mít na obou místech uvedenou totožnou e-mailovou adresu.
>>> Zvolte rychlý odkaz E-AUDIOKNIHY pod vyhledávacím řádkem.
>>> Vyberte titul, který vás zajímá a rozklikněte jej.
>>> Zvolte možnost eVýpůjčka – audiokniha.
>>> Otevřete aplikaci Palmknihy – záložka audioknihy a aktualizujte knihovnu.
>>> Zvolte váš titul a následně Poslechnout.
>>> DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ – pokud budete chtít poslouchat offline, je nutné předem stáhnout všechny kapitoly knihy v záložce kapitoly.

 

📍 Doplňující informace

>>> eVýpůjčky je možné realizovat pouze prostřednictvím aplikace Palmknihy na zařízeních s operačním systémem Android nebo iOS.
>>> eVýpůjčky nelze vracet dříve, než po uplynutí výpůjční doby 31 dnů. Poté se vámi vypůjčené tituly automaticky odepíší z vašeho čtenářského konta.
>>> V tuto chvíli si můžete vypůjčit až 4 tituly e-dokumentů v poměru, který vám vyhovuje nejvíce a záleží jen na vás, jestli dáte přednost e-knihám nebo e-audioknihám.
>>> DOPORUČUJEME realizovat eVýpůjčky postupně za sebou, ať nemusíte dlouho čekat na vypršení výpůjční doby.

 

Pevně věříme, že máte z tohoto překvapení stejnou radost jako my a přejeme vám příjemný poslech ať už budete naší novou službu využívat kdekoliv - na zahrádce, u moře, na procházce v přírodě, cestou do práce nebo při toliko oblíbených domácich pracech 😊😁

Pokud byste měli k půjčování e-audioknih jakékoliv dotazy, jsme tady pro vás 🙂

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist