English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Noc deskových her v knihovně


Kvapnými kroky se blíží březen, což v knihovnických luzích a hájích znamená oslavu čtenářů a uživatelů knihoven. Opět se připojujeme k celostátní akci Březen - měsíc čtenářů a musíme říct, že se nám podařilo dát dohromady opravdu zajímavý program. S tím vás budeme v následujících dnech pomalu seznamovat :)

Hned první březnový den se můžete těšit na Noc deskových her. Právě v tento den vstoupí stále oblíbenější akce knihovny do svého pátého ročníku a všichni malí i velcí hráči si budou moci společně zahrát moderní deskové hry nejrůznějších žánrů a náročností. Vezměte kamarády, drahé polovičky, rodiče i prarodiče a přijďte si užít trošku toho zdravého zápolení. Jak už je na noci deskových her zvykem, budeme hrát od soumraku do svítání a hlavně bez přestání :)

Pokud máte hru, kterou si chcete zahrát, vůbec se nebojte vzít ji mezi nás. Rádi se seznámíme s něčím novým.

Rádi bychom připomněli, že všichni hráči mladší 15 let musejí mít písemný souhlas rodiče (ten si můžete vyzvednout v odd. pro děti a mládež).

Zároveň prosíme rodiče, aby si děti mladší 15 let vyzvedli nejpozději do půlnoci 2. března 2019.

Děkujeme za pochopení.
-------------------------------------------------------------------------
Více informací o Noci deskových her získáte v odd. pro děti a mládež buďto osobně nebo na telefonu 554 610 905 a nebo na e-mailové adrese baranova@knihkrnov.cz; tezka@knihkrnov.cz

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist