English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Noc deskových her aneb deskovky noční, předvánoční


🎲♟NOC DESKOVÝCH HER ♟🎲

Noc deskových her patří už pět let neodmyslitelně ke knihovně. Pravidelně se jednou za tři měsíce setkáváme, abychom si společně, všichni malí i velcí, užili moderních deskových her. Stejně jako předchozí čtyři ročníky, uzavřeme i ten pátý předvánočním deskohraním. Pokud budete chtít na chvíli zapomenout na všudypřítomný předvánoční shon, poznačte si do kalendáře datum 20. 12. 2019.

Všem milovníkům deskovek se brány knihovny otevřou v 19.00 hod. a hrát budeme, ostatně jako vždy, od večera do rána. Přijďte si v přátelském prostředí zahrát a užít hromadu moderních deskovek. Připravena je řada her jak pro děti, tak i pro dospělé. Některé jsou dobrodružné, jiné zase dramatické, další jsou třeba kreativní a rozhodně se najde i nějaká ta vtipná. Ať tak či onak, zábavné jsou všechny!

Pokud samozřejmě máte hru, kterou si chcete zahrát, vůbec se nebojte vzít ji mezi nás. Rádi se seznámíme s něčím novým. Konec akce je naplánován na sobotu 21. 12. 2019 nejpozději v 8.30 hod.

Rádi bychom připomněli, že všichni hráči mladší 15 let musejí mít písemný souhlas rodiče (ten si mohou vyzvednout v odd. pro děti a mládež).

Zároveň prosíme rodiče, aby si děti mladší 15 let vyzvedli nejpozději do půlnoci 20. prosince 2019.

Děkujeme za pochopení.
-------------------------------------------------------------------------
Více informací o Noci deskových her získáte v odd. pro děti a mládež – osobně, na telefonu 554 610 905 nebo na e-mailové adrese indruchova@knihkrnov.cz; tezka@knihkrnov.cz

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist