English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

Kabelkový bazar


Milé dámy, dívky, děvčátka! Pro velký úspěch se opět chystá kabelkový bazar. Při vánočním úklidu svých skříní jistě najdete mnohé zapomenuté poklady… Pokud objevíte kabelku, kterou již nenosíte a už se Vám osobně nehodí, a přesto je stále pěkná, nepoškozená a mohla by potěšit jinou ženu, přineste ji do knihovny do Oddělení pro dospělé.

My kabelky od Vás přebereme a poté proběhne v naší budově dobročinný bazar. Všichni návštěvnici budou mít jedinečnou možnost najít mezi nabízenými skvosty svou favoritku, kterou budou moci získat za symbolickou cenu 40 Kč.

Finance vytěžené z prodeje pomohou dobré věci- udělají velkou radost našim nejmenším čtenářům, kteří si kromě krásných zážitků z knihovnické Noci s Andersenem odnesou i milou pozornost.

PS: Letos novinka - dvojkombinace → poprvé proběhne i BIŽUBAZAR. Kromě kabelek jistě narazíte také na nenošenou bižuterii ( náušnice, korálky, brože, prstýnky, náhrdelníky…). Přineste je rovněž, pro tyto účely bude vyhrazen zvláštní koutek. Prosíme každé bižu uložit do sáčku.

                                              
 

Termín sběru kabelek: 1. prosince 2016 – 14. února 2017

Termín prodeje kabelek: 16. - 17. února 2017

Noc s Andersenem: 31. března 2017

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist