English info
-

Kalendář akcí

Náš facebook
Náš RSS kanál
Ptejte se knihovny

20. ročník Týdne knihoven


  • Po celý týden bude probíhat čtenářská amnestie. A to znamená žádné upomínky pro zapomnětlivé čtenáře :)

  • Přemluvili jsme také pár skřítků knihovníčků aby se postarali o nové prvňáčky, v knihovně je přivítali a provedli.

  • V úterý 4.10.2016 se můžete od 18 hodin těšit na setkání s jedním ze stěžejních spisovatelů sci-fi a fantasy literatury u nás, Jiřím Walkerem Procházkou, který nás vezme na "Průlet fantastickými světy". Už teď víme, že spolu s ním přijede i jeho žena – spisovatelka Klára Smolíková. (více zde: http://knihkrnov.cz/article/prulet-fantastickymi-svety-s-j-yltauc)

  • Ve čtvrtek 6.10.2016 se mohou všichni milovníci krásných příběhů sejít v odd. pro děti a mládež, kde bude od 9 do 18 hodin probíhat Maraton čtení. Čtou knihovníci, děti, rodiče, prarodiče, v odpoledních hodinách pak studenti literárně dramatického oboru ZUŠ Krnov. Číst mohou všichni kdo chtějí a jak dlouho chtějí. Samozřejmě můžete jen tak poslouchat a odpočívat. (více zde: http://knihkrnov.cz/article/maraton-cteni-v-knihovne-dofxkj)

  • V pátek 7.10.2016 si na své přijdou všichni hráči deskovek. Čeká nás již 7. pokračování deskoherního večera / noci / rána. Od soumraku do úsvitu patří knihovna deskovkám (více o deskovkách zde: https://www.facebook.com/events/1789376057972022/ nebo zde: http://knihkrnov.cz/article/dalsi-noc-deskovych-her-v-krno-txhmoq)

 

O knihovně

Naše oddělení

Jste tady poprvé?

Fotogalerie

TOPlist